4gamers.be

Doom 4 werkt met Oculus Rift virtual reality

Door Jay, 04-08-2012 00:18, bron: gametrailers

Toen we jullie onlangs voorstelden aan de Oculus Rift virtual reality headset was het duidelijk dat het project op de nodige steun kon rekenen van grote developers. Onder hen ook John Carmack van id Software. De goede relatie die de studio met het project heeft, bleek al uit het feit dat wie 300 dollar schenkt, gratis Doom 3: BFG Edition ingebouwd krijgt bij zijn Oculus Rift. Tijdens QuakeCon vertelde Carmack dan ook nog eens dat Doom 4 de virtual reality headset zal ondersteunen. Volgens hem biedt de Oculus Rift niet alleen een andere manier om te spelen, maar laat het ook een betere, diepere en uitdagendere gameplay toe die de speler langer zal blijven boeien dan een traditionele spelversie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.