4gamers.be

Grasshopper gebruikt feedback Lollipop Chainsaw

Door papfles, 03-07-2012 10:04, bron: au

Goofus was in zijn review heel lovend over Lollipop Chainsaw, maar internationaal gezien heeft het spel behoorlijk afwisselende reviews gekregen en daar wil Grasshopper uit leren. Daarom had het opgeroepen om feedback te geven over het spel. Zowel Grasshopper Manufacture als Kodokawa Games willen namelijk hun volgende project, Killer is Dead, kunnen aanpassen en tweaken op basis van deze feedback.

Ondertussen is er blijkbaar al aanzienlijk wat feedback gekomen, gaande van zaken die volgens de fans niet goed werken tot visies van wat aangepast moet worden om toch te kunnen werken voor een mogelijke sequel. Of die er ooit komt, is niet duidelijk, maar sowieso zal de feedback dus worden gebruiken voor het volgende project van Suda51, die niet meteen kan pochen met een reeks topgames qua scores en verkoop, iets wat hij blijkbaar wil veranderen met Killer is Dead.

Lollipop Chainsaw screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.