4gamers.be

De winnaar van de Dante's Inferno graphic novel is ...

Door papfles, 15-12-2010 00:08

Brainfreeze.be, je bron voor comic-nieuws, had een week geleden een graphic novel van Dante's Inferno als prijs aangeboden hier op 4Gamers en een heleboel mensen onder jullie hebben hun kans gewaagd. Ondanks het bloederig karakter van Dante's Inferno heeft een maagdelijk onschuldige hand de winnaar uitgekozen en dat is...
Cirry geworden.

Proficiat Cirry en stuur zeker je adresgegevens door via pm, zodat we je gegevens kunnen doorspelen aan Brainfreeze. Geniet in elk geval van de comic en bedankt aan Brainfreeze voor de prijs.

Voor alle andere deelnemers, niet getreurd, want zoals je misschien al gezien hebt, staat er al een nieuwe wedstrijd klaar voor vandaag en als die je niet bevalt, kan je op het forum nog altijd een Gran Turismo 5-prijs winnen ofwel moet je maar eventjes wachten tot volgende week, want dan staat er weer een heel leuke op het programma.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.