4gamers.be

Update - Dragon's Lair op XBLA met Kinect

Door papfles, 21-03-2012 00:00, bron: pegi

Update

De uitgever, Digital Leisure, zegt dat Dragon's Lair op XBLA zal verschijnen met Kinect-ondersteuning. Als je op het juiste moment reageert, kan je zo over tal van mogelijke levensbeëindigende vallen springen of geraken. Wie dit niet ziet zitten, kan nog altijd gewoon de controller gebruiken.

Origineel - Verschijnt Dragon's Lair op XBLA? - 19/03/2012 om 12:47

De officiële PEGI-website heeft weer iets nieuws onthuld, met name de herlancering van Dragon's Lair, een van de grote klassiekers. Het oorspronkelijke spel kwam in 1983 uit en was in wezen een interactieve tekenfilm, wat mee voor de cult-status zorgde.

Nu is er dus een rating opgedoken voor het spel, wat suggereert dat het spel er binnenkort zit aan te komen. De uitgever zou Microsoft Ireland Research zijn en die zijn ook aangeduid als uitgever van Alan Wake's American Nightmare, Trials Evolution en andere XBLA-games, waardoor er dus nu naar het digitale platform gekeken wordt voor deze release.

Deze dame mag je redden in Dragon's Lair

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.