4gamers.be

Hackers spelen al met DLC SF x T

Door papfles, 19-03-2012 10:40, bron: capcom-unity

Capcom heeft de DLC voor Street Fighter x Tekken al op het schijfje gezet, naar eigen zeggen om alle spelers toe te laten met de DLC-personages te spelen, ook als ze die niet zouden kopen. Een nadeel is natuurlijk dat er ook hackers rondlopen die erin slagen om die content nu al te bereiken.

Dat heeft Capcom ondertussen ook moeten toegeven. "Ja, we zien het inderdaad gebeuren. Het is lef hebben om met je gehackte Xbox 360 online te gaan, zodat iedereen je kan opsporen. We hebben vrijdag hierover contact opgenomen met Microsoft. Als je beelden of filmpjes kan maken van dit soort gedrag, we werken samen met Microsoft aan bans voor systemen en accounts die dit doen."

Street Fighter X Tekken screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.