4gamers.be

App CoD Elite nu ook op Android Market

Door Goofus, 18-01-2012 09:57, bron: computerandvideogames

Update

Ondertussen is ook de Android-versie van Elite beschikbaar op de Android Market. Daarmee heeft Activision alle mobiele versies gelanceerd die het oorspronkelijk bij de game-launch wilde hebben.

Call of Duty Elite lanceert vandaag op iOS - 09/01/2012 om 22:57

Beachhead, de studio die door Activision aan het roer van Call of Duty Elite werd geplaatst, heeft bevestigd dat de online service vandaag het daglicht zal zien in de App Store. De release op iOS zou binnen een week ook gevolgd worden door een Android-versie.

Een mobiele app was eigenlijk al gepland voor de start van Call of Duty Elite in november 2011, maar door allerlei problemen moesten die plannen even in de koelkast. Tegelijk met de aankondiging van de nieuwe iOS-versie bevestigde het hoofd van Beachhead, Chacko Sonny, ook dat alle problemen ondertussen van de baan zijn: "De problemen met de overbezette servers liggen nu definitief achter ons. De service is operationeel en heel wat mensen maken er elke dag gebruik van."

De app is gratis beschikbaar voor iedereen, zelfs al heb je geen Call of Duty Elite-toegang. Compatibiliteit met iPad is momenteel al voorzien, maar een iPad-specifieke versie zal later ook nog verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.