4gamers.be

Splinter Cell 6 wordt klaargestoomd

Door papfles, 27-11-2010 00:09, bron: eurogamer

Na Splinter Cell 5 is het nog niet voorbij voor onze Sam Fisher. Omdat er nog wel wat zaken opgelost kunnen worden in de wereld, wordt hij terug aangemaand om aan de slag te gaan. Jade Raymond heeft immers het volgende laten vallen: "We zijn aan Splinter Cell 6 aan het werken - de volgende stap in de blockbuster franchise - en we doen het hier in Toronto".

Momenteel bestaat het team uit 83 mensen, maar de bedoeling is om het team aan te sterken tot 800 man. De studio is namelijk momenteel verantwoordelijk voor vijf AAA-titels, waarvan we nu dus weten dat Splinter Cell 6 er eentje is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.